Opptak av nye sangere

Glad i å synge?

Stavanger Studentsangforening holder auditions, og tar opp nye medlemmer i starten på høst- og vårsemesteret. Vi legger ut informasjon om opptak når det nærmer seg på vår Facebookside og Instagram,  @stavangersang, så følg oss gjerne der!

I begynnelsen av hvert semester har du mulighet til å delta på uforpliktende åpen øvelse sammen med koret før opptak, slik at du kan få oppleve hvordan det er å være med i SSS. Dette er en fin mulighet til å observere og hilse på koristene hvis du er litt usikker på om det er noe for deg.

Vanlig øvingstid er hver mandag 18:30-21:00, øvingssted veksler mellom Kjell Arholms hus på UiS Ullandhaug og UiS Bjergsted. Åpen øvelse og opptak finner også sted der.

Hvordan foregår opptak?

Vanligvis foregår opptaket slik at du først blir intervjuet av noen i styret. Så må en vente på tur for å komme inn til dirigenten der audition-delen av opptaket foregår. Der synger du og dirigenten litt oppvarmingsøvelser før du får synge en sang du selv har forberedt. Det trenger ikke å være en lang vanskelig sang, men noe du føler deg komfortabel med å synge. Dette er for at dirigenten skal høre deg synge noe du er trygg på. Alle får svar i ettertid av audition.

Vanlige spørsmål

  • Må jeg være student for å kunne bli medlem?  – Nei, vi har flere ikke-studerende medlemmer, og variert alder, men studenter vil bli prioritert
  • Koster det noe å være medlem? – Ja, per nå er prisen 400,- kr per semester for student, og 600,-kr per semester for ikke-student. Det kreves også leie/ kjøp av konsertantrekk. I tillegg kommer egenandel for enkelte valgfrie aktiviteter og reiser.
  • Må jeg kunne lese noter? – Nei
  • Må jeg ha vært med i kor før? – Nei

Har du andre spørsmål? Bruk gjerne vårt kontaktskjema eller send oss en melding på Facebook.