Opptak av nye sangere

Glad i å synge?

Stavanger Studentsangforening (SSS) tar opp nye medlemmer i starten på høstsemesteret, og i starten på vårsemesteret. Vi er et av regionens fremste blandakor, beståande av studenter og tidligere studenter som er glade i å synge på konsert og på fest. Høsten 2021 vant vi blandakor klasse A i NM, og pris for beste framføring av I stenbrottet av Knut Nystedt! Vi tar sang og sangteknikk seriøst, men vi leker gjerne med musikken!

I starten av hvert semester har du mulighet til å delta på uforpliktende åpen øvelse sammen med koret før opptak slik at du kan få oppleve hvordan det er å være med i SSS. Dette er en kjempemulighet hvis du er litt usikker på om det er noe for deg, eller for deg som bare elsker å synge sammen med andre.

Vanlig øvingstid er 18:30-21:00 i Kjell Arholms hus på Ullandhaug. Åpen øvelse og opptak finner sted der.

Vanligvis foregår opptaket slik at du først blir intervjuet av noen i styret. Så må en vente på tur for å komme inn til dirigenten der den musikalske delen av opptaket foregår. Det synger du og dirigenten litt oppvarmingsøvelser før du får synge en sang du har forberedt. Det trenger ikke å være en lang vanskelig sang, men noe du føler deg komfortabel med å synge. Dette er for at dirigenten skal høre deg synge noe du er trygg på.

Har du spørsmål? Send oss gjerne en mail til styret@stavangersang.no eller melding på facebook

NSSS Tartu 2014