Opptak av nye sangere

Glad i å synge?

 

Opptak og åpen øving!

Nå nærmer det seg høstsemesteret og vi gleder oss! I høst skal vi til Trondhjem for å delta på NM i korsang. Dette er ikke noe vi deltar på ofte, og er veldig spennende for oss som synger. Vi skal også ha seminar i Lysebotn en helg og en hel del annet sosialt.

Den åpne øvelsen vil være mandag 21. august og opptakene er mandag 28. august og tirsdag 29. august. Vi starter 18:30 og holder på til 21:00.

Vil du bli en del av den mest levende og morsomme studentforeningen i Stavanger så ta sats og kom! Forbered noe du vil synge for dirigenten vår, så hun får hørt på stemmen din. Det trenger ikke å være en vanskelig sang, det viktigste er at sangen viser fram din stemme på en fin måte. Vi øver hver mandag i dramarommet i Kjell Arholms Hus.

Er du en mann ønsker vi deg ekstra hjertelig velkommen, da det kan bli litt mye med tre damer for hver herrestemme!

Sjekk gjerne i den åpne kalenderen vår på www.stavangersang.no om du er ledig de viktige datoene. Det er viktig at så mange som mulig har mulighet til å delta på seminaret og konkurransen i Trondhjem.

Vi gleder oss til å se deg på opptak!

Har du noen spørsmål så send oss gjerne en mail til styret@stavangersang.no

NSSS Tartu 2014

****************************************************************************************

Fra tidligere:
Vi hadde et utrolig bra våropptak i år, og har fått 16 nye medlemmer. Det er en ny rekord!

Neste opptak blir etter sommerferien, i starten på høstsemesteret. Informasjon om når og hvor legger vi ut så fort det er planlagt. Er det noe du lurer på frem til det så spør oss gjerne på mail: styret@stavangersang.no

Vi gleder oss til å se deg på opptak!

Enda tidligere..:

Stavanger Studentsangforening søker nye sangere inn i studentsangforeningens rekker. Vil du bli en del av den mest levende og morsomme studentforeningen i Stavanger så ta sats og kom! Forbered noe du vil synge for dirigenten vår, så hun får hørt på stemmen din. Sangere har blitt tatt med etter å sunget “bæ bæ lille lam”. Vi øver hver mandag i Hagbard Lines hus på UiS klokken 18:30.

Er du en mann ønsker vi deg ekstra hjertelig velkommen, da det kan bli litt mye med tre damer for hver herrestemme!

På våren 2015 skal studentsangforeningen blant annet arrangere vårkonsert i Stavanger, reise på korets første utenlandsturne til Finland og besøke studentsangforeninger der. Vi skal selvfølgelig også gjøre de tradisjonelle tingene som seminartur til Lysebotn og konserter og fest på 17. Mai.

Møt opp for opptak  tirsdag 20. januar klokken 18:30 utenfor kantina i Hagbard Lines hus på UiS.

Her er eventen vi har lagt ut på facebook:
https://www.facebook.com/events/1058007704214729/

Er det noe du lurer på så ta kontakt på email til styret@stavangersang.no