Om oss

 

Stavanger Studentsangforening, også kalt SSS, er med sine 60 aktive medlemmer, et av regionens største blandakor. Vi holder egne konserter, og tar også oppdrag. Vi har blant annet opptrådt med kjente artister som Morten Abel, Beharie, Lissie, og vi har samarbeidet med Helga Guren, Anders Brunvær Hauge, Eva Bjerga Haugen og Morten Askildsen på våre egne konserter. I tillegg har vi opptrådt på Human Etisk forbunds konfirmasjonsseremonier, og vi tar også  oppdrag på julebord, avslutninger, disputas, jul i byen og lignende.

Vi er også Stavanger Universitets offisielle representasjonskor, noe som gjenspeiles i aktiviteten vår. Hvert år er vi med på semesteråpning for å ønske de nye studentene velkommen, og vi rekrutterer brorparten av våre medlemmer fra de som studerer ved UiS. Vi samarbeider også med UiS på deres julekonsert som avholdes i St. Petri kirke hvert år.

Vi tilhører også en gruppering av akademiske kor, som har en del felles tradisjoner og sanger. Vi prioriterer å delta på Akademisk Kortreff og Nordic Student Singer Summit, som begge arrangeres hvert tredje år. SSS har hatt også gleden av å være arrangør av begge disse treffene ved en anledning, noe vi er uhyre stolte av. Fellesskapet mellom de akademiske korene er noe av det som gjør det helt unikt å være med i SSS.

Musikken vi synger varierer fra klassiske requiem til rene improvisasjonsstykker, pop, folketoner, afrikanske rytmer og julesanger. Koret har siden oppstarten i 1993 hatt en enorm musikalsk utvikling, og er stolte av å i dag kunne levere et produkt som er preget av høy kvalitet og profesjonalitet. 

Vi tilstreber å være en fantastisk og uforglemmelig opplevelse for både medlemmer og publikummere, og tilbakemeldingen vi får bekrefter at vi lykkes godt med dette!

 

Ønsker du å leie oss til ditt arrangement?

Klikk her for mer info om hva vi kan bidra med og bookingskjema.