Om oss

 

Stavanger Studentsangforening(SSS) er Universitetet i Stavangers(UiS) offisielle representasjonskor, noe som også gjenspeiles i aktiviteten vår. Hvert år er vi med for å ønske de nye studentene velkommen på semesteråpningen, og vi rekrutterer brorparten av våre medlemmer fra de som studerer ved UiS.

Vi tilhører også en gruppering av akademiske kor, som har en del felles tradisjoner og sanger. De to viktigste tradisjonene må sies å være Akademisk Kortreff(AK) og Nordic Student Singer Summit(NSSS), som begge arrangeres hvert tredje år. SSS har hatt gleden av å arrangere begge disse treffene en gang så langt, noe vi er uhyre stolte av. Fellesskapet mellom de akademiske korene er noe av det som gjør det helt unikt å være med i SSS.

Musikken vi synger varierer fra klassiske requiem til rene improvisasjonsstykker, og vi har de senere årene hatt en læringskurve som er ganske imponerende. Koret er en aktiv bruker av Complete Vocal Technique(CVT), noe som viser godt igjen i måten vi fremfører låtene på.

Kort sagt er koret en fantastisk arena både sosialt og musikalsk!

Hva kan vi gjøre for deg?

Jeg trenger billetter

Vil du på på neste konsert? Her kan du få forhåndsbestilt billetter, så slipper du å bekymre deg.

Hyr oss inn

Vi har et velutviklet stamrepetoar til alle mulige oppdrag, fra utdrikningslag til åpning av festivaler. Ta kontakt for nærmere tilbud.

Andre forespørsler

Har du noe annet du lurer på? Vi er alltid på utkikk etter nye utfordringer, så send oss for all del en mail.